Door mijn jarenlange ervaring in het kunstveld – als galeriehouder, de verschillende projectactiviteiten en tegenwoordig ook als kunstadviseur – beschik ik over een uitgebreid netwerk van Nederlandse kunstenaars, galerieën en andere kunstinstellingen. Door het bezoeken van kunstacademies en vervolgopleidingen als de Rijksakademie houd ik mij op de hoogte van het jonge talent. Daarnaast heb ik de meest uiteenlopende kunstcontacten in het gevestigde circuit opgebouwd.

Enarte brengt graag ‘haar’ kunstwereld in contact met jou! Ben je op zoek naar een kunstwerk om je huis een waardevol accent te geven, of iets voor een speciale gelegenheid.

Wil je kunst een plek geven binnen je bedrijf, wel of niet op beleidsmatig niveau. Maak dan voor een kunstaankoop, -opdracht of andere kunstvragen vrijblijvend een afspraak met Enarte!

Elke kunstinvulling kent een andere aanpak. Daarom vind ik het belangrijk samen de kunstwens goed af te stemmen. Op basis van jouw persoonlijke smaak, de inrichting en/of de bedrijfscultuur geef ik advies of doe ik een concreet voorstel. Hierna wordt de werkwijze verder afgestemd.

Samen een atelier van een kunstenaar, galerieën of kunstbeurzen bezoeken behoort tot de mogelijkheden.

Een selectie kunstenaars uit mijn ARTeria-periode. Het bestand aan kunstenaars en/of kunstcontacten zal in de loop van de tijd worden uitgebreid.